Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírek
2018.02.09
Hírlevél
Látogató számláló
0
0
1
2
0
9
3

WTB nyeregteszt program

Az egyedülálló WTB Test Ride program keretein belül kipróbálhatod a legnépszerűbb WTB nyergeket, például a Silverado, a Rocket, a Volt, a Pure, a Hightail, a Speed She és a Comfort modellt. A tesztnyergek kikölcsönzése előtt üzletünkben az amerikai gyártó által kifejlesztett mérőeszközzel megnézzük a nyergen elfoglalt ülőpozíciót, és ez alapján ajánlunk a WTB tesztmodellek közül. 

A nyereg egy rendkívül személyes kerékpáralkatrész: ugyanaz a típus az egyik bicajosnak tökéletes kényelmet nyújt, a másiknak puszta szenvedés. A sikeres nyeregválasztás egyetlen módja, ha azt vásárlás előtt kipróbáljuk. A WTB Test Ride keretén belül erre lehetőség nyílik üzletünkben.

Célszerű a tesztprogram keretében kikölcsönzött nyerget vagy nyergeket a kedvenc kerékpáros útvonalon, ösvényeken, illetve a megszokott kerékpáros ruhában kipróbálni, így pontos képet kapunk arról, hogy melyik mit tud.

WTB tesztnyereg beállítása

 

A nálunk tesztelhető nyergek mindegyike természetesen megvásárolható! 

A tesztelés menete viszonylag egyszerű. Bejöttök a boltba, itt hagyjátok a nyereg értékének megfelelő letétet és már vihetitek is a nyerget egy jó hétre próbálgatni. Amennyiben az elsőként kiválasztott nyereg nem nyeri el a tetszéseteket, akkor sincs gond, hisz csak visszahozzátok és a már nálunk hagyott letét fejében nyugodtan vihetitek a következőt. Így akár kipróbálhatjátok az egész kollekciót is, hisz az egésznek az egyetlen célja, hogy minden érdeklődő megtalálhassa a számára legkényelmesebb nyerget.

 

FELTÉTELEK

A tesztnyergek elvitelekor 20.000 Ft letétet fogunk elkérni, mely természetesen visszajár majd, illetve felvesszük személyi adataitokat.

Nem rendeltetésszerű használat esetén a károkért a tesztelő vállalja a felelősséget.

 

Értelem szerűen, bármilyen sérülés, elvesztés, lopás esetén a letét sajnos nálunk marad, ezért kérünk mindenkit, úgy vigyázzon a tesztnyeregre, mintha már a sajátja volna!

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.